Monday, September 26, 2011

ringkas!







Bismillahirrahamanirrahim….



"Dia (Allah) mencintai mereka dan mereka pun mencintai Allah"
(al-Maidah:54)




Ada terjangkit sikit-sikit dengan mood kursus kahwin.. memandangkan terpaksa menangguhkan hasrat  ke UIA untuk dikursus kahwinkan (sudah berjanji dengan abang kot huhu…insya ALLAH suatu hari nanti…)




Terbaca post yang ringkas namun penuh bermakna daripada sahabat maya…. ingin dikongsikan sedikit di sini…




Kali ini saya hanya nak berkata dengan seringkas mungkin dari kata-kata saya sendiri.


Adik-adik remaja sekalian yang masih belum kawin, selagi belum akad nikah, selagi itulah ada jarak di antara kamu dan pasangan kamu. Selagi itulah ada pemisah di antara kamu dan dia. Selagi itulah ada syaitan di antara kamu dan dia.Selagi itulah akan ada MURKA ALLAH di antara kamu dan dia                                    ~Rusydee Artz :26 Syawal 1432H~



tidak berhasrat untuk ditujukan pada sesiapa.. tapi cukuplah sekadar ingin berkongsi…



•MENJEMPUT BIDADARI •



Laksana Zulaikha jalani hari,
sabar menanti yusuf tambatan hati,
dipenantian mencari diri,
memohon ampunan dipertemukan…



~ Saat perjalanan adalah pencarian diri~
Anis Humaira…26 september 2011



sekadar menaip..
9.50 p.m
26 September 2011
m217




4 comments:

Albino said...

Assalamualaikum..picture gmbr tu menarik..sblm2 ni design video n poster2 kt surau dan fb tu anis yg buat juge kan..

Albino said...

Assalamualaikum..post yg menarik dan picture pun terbaik..sebelum2 ni anis juge ke yg design video2 yg ditayangkan kt surau dlu..poster2 tu anis jugak kan???

aNis hUmaiRa said...

waalaikmslm..alhmdlh..lillahilhamd (segala puji hanya bg ALLAH), a'a, tp x sebaik cikgu, terbaiklah, video nazam tu! tahniah2x.

Albino said...

alhamdulillah..video tu biasa2 je, xdelah sebaik video ustzh anis ni spt video ketika cinta berhalaqah tu..video tu menarik sekali..bagus2..pic ustzh anis edit pun cantik..bolehla lepas ni atau tahun depan dapat job jadi ajk multimedia bg nazam atau ape2 pertandingan..blh disyorkan ni..