Tuesday, May 26, 2009

alhamdulillah exam da habis tp diriku


alhamdulillah... lega rasanya bila da lepas last paper biar pun diri anis masih terseksa menanggung sakit akibat terjatuh di depan bilik sehingga menyebabkan anis tidak dapat studi.. alhamdulillah sebelum tu da studi jd hr exam hanya mengulang baca je... adui sakitnya allah je yang tahu.. habis pinggang n tulang belakang ni rasa memang da x mampu nk bangun pun... pape pun ini akibat tangki yang bocor depan bilik anis ni menyebabkan lantai licin dan berlumut biapun setiap hari terpaksa menolak air ke bawah supaya tak bertakung... da nasib badan pada 24 mei anis akan jatuh.. ni da masuk hari keempat tak sembuh2 agi.. nak jawab exam pun kejap ke kanan kejap ke kiri menanggung sakit... pape pun doakan anis cepat sembuh ye... x tahan da menanggung derita... x dpat nak menulis panjang kali ni... k, jumpa lagi ye...

1 comment:

abu dujanah said...

Tuhanku... bintang2 telah menjelma, mata manusia terlena sudah, ketika semua pintu telah tertutup, tatkala unggas malam sahut-menyahut, dan inilah aku...inilah aku, duduk di hadapan-Mu, mengadu cintaku yg selalu terganggu... mengintai kasih di perdu rindu... ~raBiatuL aL aDawiYya~

kata-kata yang indah... ana mintak izin panjangkan dalam blog.. syakirin awea...'